Opuntia Ficus-Indica Extract

Opuntia Ficus Indica extract is een veelgebruikt en populair ingrediënt in skincare producten. Het verzorgt, hydrateert en kalmeert de huid. Uit in vitro en in vivo testen (testen in het laboratorium en op mensen) blijkt dat Opuntia Ficus Indica extract de huidcellen beschermt tegen UV-licht en de daaruit voortkomende beschadigingen. Doordat cactusvijgolie rijk is aan linolzuur (een meervoudig onverzadigd omega-6 vetzuur) helpt het bij het verminderen van pigmentvlekken. Een tekort aan linolzuur speelt ook een rol bij de vorming van acne. Acne-patiënten hebben over het algemeen een laag niveau aan linolzuur in het huidvet waardoor het huidvet dik en plakkerig wordt en poriën verstopt raken. Het vermindert daarnaast de diepte van rimpels, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en vermindert en vervaagt donkere kringen en littekens. Redenen genoeg om dit ingrediënt dus graag in jouw skincare producten te willen hebben! Bij SkinRebelPro zijn we in ieder geval fan. Je vindt Opuntia Ficus-Indica extract terug in de volgende producten: – Daily Solutions – Hydra Plus Booster – Hydrating Mask – Night Repair Cream
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋 kan ik je helpen?