STA JIJ ER WEL EENS BIJ STIL DAT WAT JE IN JE MOND STOPT INVLOED HEEFT OP JE HUID?

Je kunt je huid enorm helpen door te kiezen voor verse, onbewerkte en zelfgemaakte voeding in combinatie met de juiste huidverzorgingsroutine en indien nodig supplementen.

Water ???? , groene thee, witte thee en gemberthee zijn goed voor de vochtbalans, voeren afvalstoffen af en vertragen huidveroudering. Avocado ???? , vette vis ???? , ongebrande/ongezouten noten en donkergroene bladgroenten remmen ontstekingen en verlichten roodheid en irritatie. En het helpt ook om mooier haar en nagels te krijgen.

Ellaginezuur is een belangrijke stof in fruit die huidveroudering afremt. Ellaginezuur beschermt tegen de verouderende werking van zonlicht door DNA in je cellen te beschermen. En het zorgt ervoor dat je huid soepel en elastisch blijft. Ellaginezuur vind je oa in frambozen , bosbessen, aardbeien ???? en granaatappels.

Zuivel ???? kan acne triggeren. Heb je regelmatig last van ontstekingen, puistjes enz dan is het aan te raden om eens een periode te stoppen met zuivel en te kijken hoe je huid hierop reageert.

Er wordt gezegd dat verse kruiden zoals rozemarijn of tijm de vorming van melanomen met wel 60% kan doen afnemen. Kruiden zitten vol antioxidanten die de huid beschermen.

Wij vinden het niet heel vervelend om lekker te eten en daarbij meteen de huid te verbeteren.

Let jij ook op met je voeding?

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 kan ik je helpen?