Behandelingen

Zelfvertrouwen door een mooie, gezonde en stralende huid. De focus ligt op huidverbetering. Wij onderscheiden ons in de markt door eerlijkheid omtrent huidverzorgingsproducten, behandelmethodes, passie voor het vak, kennis van de huid en de gedrevenheid.​

Onze huid is een kostbaar bezit. Ze wordt voortdurend blootgesteld aan onder andere UV straling, koude en warme weersinvloeden, airconditioning en vervuiling. Hierdoor reageert de huid vaak (over) gevoelig, droogt u huid sneller uit en veroudert daardoor weer sneller. Natuurlijk wilt u uw huid zo lang mogelijk stralend houden. Een goed verzorgde huid geeft een goed gevoel en u wilt dus de beste verzorging die bij uw huid past.

De SkinRebelPro Professionals bieden een groot scala aan behandelingen aan. Iedere salon wordt getraind door SkinRebelPro over de kennis van de producten, ingrediënten en behandelprotocollen.

Per salon kan het aanbod wel verschillen. Neem dus een kijkje op website van de desbetreffende salon in jouw regio welke behandelingen je kunt kiezen.

Voorbeelden behandelingen SkinRebelPro

SkinRebelPro Support Treatment

SkinRebelPro Clear Skin Treatment

SkinRebelPro Collagen Boost Treatment

SkinRebelPro BioPeeling

Skin RebelPro DermaPlaning

SkinRebelPro MicroNeedling

SkinRebelPro HydroActive Treatment

SkinRebelPro Cupping