SkinRebelPro SkinCare Huidverbetering voor iedereen

Even voorstellen

Al op jonge leeftijd werd mij duidelijk dat ik meer wilde
weten over de huid, gezondheid, beweging, voeding en
alles wat daarmee te maken heeft.
Ik vind het fascinerend om te zien en ontdekken hoe
het menselijk lichaam werkt en hoeveel invloed wij zelf uit kunnen oefenen op zowel ons mentale als fysieke gedeelte. Ik ga daarin graag terug naar de basis.
Less is more.

In 2003 ben ik, Sabine Kreijveld, begonnen als zelfstandig ondernemer. Na het volgen van diverse opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van schoonheid, voeding, supplementen, Reiki en het geven van trainingen voor andere merken op het gebied van skincare, IPL en marketing kreeg ik steeds meer het idee om zelf een eigen skincare lijn op te gaan zetten.
Samen met de klanten in mijn eigen schoonheidssalon ben ik een lijn uit gaan werken. Deze hebben we steeds verbeterd en uiteindelijk is daar een prachtige lijn met skincare producten uit gekomen. Natuurlijk blijf ik in de toekomst het assortiment verbeteren en uitbreiden. Mijn bedrijf is echt mijn passie en ik help je graag om jouw skincare doelen te bereiken!

Nederland ontdekt SkinRebelPro

In november 2021 was SkinRebelPro SkinCare
te zien in de uitzending van RTL4 Nederland Ontdekt

Maak kennis met ons prachtige merk!

Haal alles uit jouw salon

Veel schoonheidsspecialistes hebben een enorme kennis en passie voor hun werk. Alleen als beauty-expert kun je nog zo goed zijn in je vak, het betekent niet dat je automatisch ook succesvol bent als ondernemer.

Als ondernemer zijnde komen er veel dingen op je pad. Denk aan het afsluiten van verzekeringen, het investeren in apparatuur of een bedrijfspand. Maar ook aan praktische zaken zoals hoe neem ik een goede anamnese af? Hoe verkoop ik mijn producten? Of hoe adviseer ik mijn klant op het gebied van behandelingen?

Daarom heb ik diverse trainingen ontwikkeld.

TRAININGEN