Al op jonge leeftijd werd mij duidelijk dat ik meer wilde weten over de huid, gezondheid, beweging, voeding en alles wat daarmee te maken heeft.
Ik vind het fascinerend om te zien en ontdekken hoe het menselijk lichaam werkt en hoeveel invloed wij zelf uit kunnen oefenen op zowel ons mentale als fysieke gedeelte. Ik ga daarin graag terug naar de basis. Less is more.

In 2003 ben ik, Sabine Kreijveld, begonnen als zelfstandig ondernemer. Na het volgen van diverse opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van schoonheid, voeding, supplementen, Reiki en het geven van trainingen voor andere merken op het gebied van skincare, IPL en marketing kreeg ik steeds meer het idee om zelf een eigen skincare lijn op te gaan zetten.
Samen met de klanten in mijn eigen schoonheidssalon ben ik een lijn uit gaan werken. Deze hebben we steeds verbeterd en uiteindelijk is daar een prachtige lijn met skincare producten uit gekomen. Natuurlijk blijf ik in de toekomst het assortiment verbeteren en uitbreiden.
Mijn bedrijf is echt mijn passie en ik help je graag om jouw skincare doelen te bereiken!

De basisroutine

Graag helpen wij je met het kiezen van de juiste producten bij jouw huidconditie en huidproblemen.
Om goed inzicht te krijgen in jouw huid en jouw wensen raden we aan om een afspraak te maken bij een van onze salons. Tijdens een eerste kennismaking zal de huidprofessional je huid analyseren en samen met jou een plan maken binnen jouw doelen en budget.

Mocht je ervoor kiezen om zelf liever producten te bestellen zonder een bezoek aan een salon, dan helpen we je op weg met de volgende stappen:

Stappenplan skincare routine
Huidverzorging en huidverbetering begint met een goede skincare routine afgestemd op jouw huid. Vaak zien we mensen in de salon die erg veel producten gebruiken, soms van verschillende merken door elkaar en de ene dag doen ze alles en vervolgens weer een paar dagen niks.

Laten we daarom beginnen bij de basis: Reinigen – Hydrateren – Beschermen

Stap 1: Reinigen
Zonder een goede reiniging kun je smeren met de allerduurste of beste crèmes maar daarmee ga je geen of niet voldoende resultaat boeken. De huid moet eerst gereinigd worden zodat deze schoon is . Dagelijks stapelen vuil en vet zich op op de huid en in de huid. Hierdoor wordt de huid vaal/dof, krijg je meer last van onzuiverheden en blijven dode huidcellen op de huid liggen.

Bij SkinRebelPro reinigen wij het liefste met schone handen en een reinigingsproducten. Dus geen wattenschijfjes nodig! Dat spaart geld en het milieu.
De reinigingsproducten zijn pH neutraal en een tonic/toner is dus niet perse noodzakelijk.

Onze top 3 reinigingsproducten:
(Onze reinigingsproducten zijn voldoende voor ca 6-7 maanden gebruik uitgaande van 2x reinigen per dag.)


Stap 2: Hydrateren

Natuurlijk kennen we het belang van een goede dag- en nachtcrème, maar wat vaak vergeten wordt is dat huidverbetering ook van binnenuit komt. Een grote veroorzaker van huidproblemen is een tekort aan vocht in de huid. Een huid zal sneller gevoelig zijn, eerder droogtelijntjes vertonen en meer puistjes krijgen doordat er te weinig vocht aanwezig is.
Een belangrijke en makkelijke oplossing: water drinken en waterrijk voedsel eten zoals bv komkommer, radijs, courgette, blauwe bessen, tomaten, sinaasappels en nog veel meer. Naast dat ze je vochtbalans herstellen, zitten ze natuurlijk ook boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten om je huid en lichaam te herstellen en beschermen.

Een dag- en nachtcrème of 24-uurs-crème gaat je huid helpen om de vochtbalans te behouden. En kan door toepassing van bepaalde ingrediënten ervoor zorgen dat huidproblemen aangepakt worden.

Wist je dat je huid ‘s nachts heel hard werkt om zich te herstellen en cellen te vernieuwen? Een mooit moment dus om je huid een extra boost te geven. Denk hier aan hydratatie, huidveroudering of verhelderen.  Waar ga jij aan werken?

Een gezonde huid kan van nature vrijwel alles zelf. Maar door het gebruik van verkeerde ingrediënten, stress, medicijnen en leefstijl raakt de huid soms uit balans. En om de balans te herstellen, kun je op onze hulp vertrouwen!

Onze bestsellers: 

Stap 3: Beschermen
Dit is wel zo’n beetje de belangrijkste stap. En toch is dit juist ook de stap die de meeste mensen overslaan.
Je huid dagelijks beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling zorgt ervoor dat je minder huidproblemen krijgt. De zon en straling droogt de huid uit, waardoor fijne lijntjes zichtbaar worden, pigmentvlekken kunnen ontstaan en niet te vergeten dat je blijvende huidschade kunt oplopen. Al onze dag- en nachtcrèmes bevatten van nature een SPF15 op basis van Shea Butter. Maar voor een goede bescherming adviseren wij toch zeker een factor 30 of hoger. Zeker in de zomer!

En vergeet niet UVA komt ook binnen in je huis. Dus ook als je niet naar buiten gaan, nog steeds smeren.

Naast de basis skincare routine kun je je huid nog wat extra’s geven met onze serums, scrubs en maskers.
Maar vergeet niet: de basis moet eerst op orde zijn en je moet de basis dagelijks toepassen.
Je huid heeft 28 dagen nodig om zich aan te passen aan een bepaald product. En in sommige gevallen wordt je huid eerst iets slechter voordat deze beter wordt. Het gaat om de juiste producten met de juiste ingrediënten die jouw huid gaan verbeteren.

Begin dus eerst bij de basis skincare routine en kijk na ca 4 weken hoe de huid voelt en eruit ziet. Daarna kun je aanpassingen doen in de basis of extra’s toepassen in je routine.


Heb je na dit overzicht toch nog vragen over onze producten? Raadpleeg dan één van onze SkinRebelPro Skincare Professionals of stuur een berichtje.

Veel skincare plezier! 

SkinRebelPro SkinCare RTL4 Nederland Ontdekt uitzending november 2021