Training productverkoop

Verkopen zonder te verkopen…

Jij bent super enthousiast over jouw bedrijf, je vak, je behandelingen en de producten waar je mee werkt. Maar zodra je het woord ‘verkopen’ hoort, wordt het moeilijk. Herken je dat?

Productverkoop is een belangrijk onderdeel in je salon en bepaalt ook voor een groot gedeelte het succes van jouw salon. Door producten te verkopen, bindt je je klanten sneller aan jouw salon en zullen behandelingen meer resultaat opleveren. Jij weet immers ook dat huidverbetering een samenwerking is tussen jou en je klant.

Je bent je hiervan bewust, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken. En tja, zonder verkoop, geen omzet, geen winst. En uiteindelijk minder werkplezier.

Maar hoe pak je dit aan?

In de training ga ik samen met je aan de slag zodat jij op een voor jou zo natuurlijke manier producten kunt verkopen aan jouw klant. En eigenlijk ga je niet eens echt “verkopen”. Je gaat jouw kennis en keuze voor jouw merk delen met je klant. Je gaat je klant begeleiden door een goed advies te geven. En je zult zien dat klanten met jou meegaan en producten aan gaan schaffen.

Het begint bij de eerste kennismaking met je klant. Door vragen te stellen krijg je een duidelijk beeld hoe jij jouw klant écht goed verder kunt helpen. Dan ben je niet bezig om je product te ‘verkopen’of ‘aan te smeren’, maar om samen te bepalen wat past bij het probleem waar hij of zij tegenaan loopt.

Ik ga samen met je bekijken hoe op dit moment de productverkoop loopt in je salon. En we gaan kijken wat er mogelijk is binnen de uren die je werkt of het aantal klanten dat je wilt behandelen. Op basis daarvan krijg je een aantal tools en tips om het verkopen in jouw salon op een leuke en makkelijkere manier in te zetten vanuit jouw eigen kracht.

Duur van de training

6 uur training (ingedeeld in 2 blokken van 3 uur)
2 uur zelfstudie

Aantal leerlingen

Om de kwaliteit van de cursus te kunnen waarborgen, geven wij uitsluitend individuele trainingen.

Voor prijzen / startpakket / trainingsdata registreer of log in als professional
of neem contact met ons op.