PROTEASYL / PISUM SATIVUM / ERWTEN EXTRACT

Bekend onder de INCI-naam: Pisum Sativum, in de handel bekend als Proteasyl ™, is een anti-protease geëxtraheerd uit zaden van Pisum sativum L. (erwten). De erwt ondergaat een exclusief extractie / zuiveringsproces om het extract te maken en werkt bij anti-aging, protectie, herstel en huidbescherming.

Voordelen voor de huid bij het gebruik van Pisum Sativum.
1. Anti-elastase, anti-collagenase en anti-vrije radicalen eigenschappen
2. Beschermt collageen en elastine vezels tegen de schadelijke effecten van proteasen geactiveerd tijdens veroudering en stress. Proteasyl & Tradel versterkt de activiteit van proteaseremmers, waardoor de balans tussen proteasen wordt hersteld.
3. Bescherming en reparatie van epidermale eiwittenTegen beschadiging veroorzaakt door proteasen geactiveerd door het milieu (vervuiling, stress, UV …).
4. Versterking van de huidelasticiteit. Anti-aging effect voor de verzwakte atrofische huid
5. Regelt de vochtbalans


Proteasyl (Pisum sativum Erwtenextract) is een gecertificeerd hydraterend en verstevigend actief ingrediënt van plantaardige oorsprong. Het is een actief bestanddeel van een polypeptide dat wordt gewonnen uit de zaden van de tuinerwt en dat, door de werking te hebben van een proteaseremmer, de huidelasticiteit snel verbetert. Het brengt de regeneratieve processen van de huid in evenwicht en verhoogt de synthese van proteoglycanen en vezels (collageen I, III, V en elastine). Tegelijkertijd beschermt het de architectuur van de huid tegen proteolytische schade. PROTEASYL fungeert als een multifunctioneel anti-verouderingsactief ingrediënt dankzij zijn meerdere biologische activiteiten. In 24 uur is de huid elastischer en na 40 dagen steviger.

Pisum Sativum vind je terug in ons allernieuwste serum: Relift+ Serum

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 kan ik je helpen?