SLAAP JEZELF MOOIER

Een goede skincare routine voor het slapen gaan, is een echte aanrader!

Door de huid goed te reinigen voorkom je puistjes, onzuiverheden en een grauwe teint. Daarnaast neemt een gereinigde huid veel beter werkstoffen op waardoor je een sneller en mooier resultaat behaald qua huidverbetering.

Je wast vuil, talg, make-up en zweet van je huid af en brengt een serum en nachtcrème aan om je huid te herstellen en verbeteren.

Stap 1: Verwijder je make-up- Doe dit met een milde remover of gebruik hiervoor de Active Wash Gel.

Stap 2: Was je gezicht- Gebruik een milde sulfaatvrije huidreiniger. Na het wassen, mag je huid niet rood uhm of trekkerig aanvoelen. Dan heb je meestal met een te agressief product gereinigd.

Stap 3: Gebruik een toner/tonic- Verwijder de laatste restjes vuil, breng de pH-waarde weer in balans, versterk de huidbarriere en behoud een gezonde vochtbalans.

Stap 4: Breng een serum en/of oogcrème aan- Gebruik een serum en/of oogcrème. Check of je product werkzame stoffen heeft zodat tijdens je slaap de huid verbetert.

Stap 5: Breng een nachtcrème aan- Kies voor een lekkere nachtcrème met actieve werkstoffen. Vaak is het ook aan te raden om je serum en nachtcrème op elkaar af te stemmen om meer resultaat te bereiken.

Laat je goed informeren welke producten bij jouw huid passen.

Vind je het soms lastig om voor het slapengaan je gezicht te reinigen?Tip: reinig je gezicht nadat je de kinderen naar bed hebt gebracht of na het avondeten als je toch de deur niet meer uitgaat.

Slaap lekker ????????

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 kan ik je helpen?