HEB JIJ WEL EENS GEHOORD VAN SKIN PURGING?

Nu hoor ik je denken ???? huh? Wat is dat?

Misschien herken je dit wel: Je hebt nieuwe producten gekocht, maar eigenlijk zou je er alweer mee willen stoppen. Er is je belooft dat je huid mooier en rustiger zou worden, maar het lijkt alleen maar erger te worden.

Geen paniek! Wacht nog even voordat je alles de prullenbak in gooit!

Skin purging is namelijk een teken dat de producten zijn werk doen. Skin Purging betekent letterlijk zuivering. Je huid is dus druk bezig met het opruimen en probeert alle “troep” eruit te werken. versneld komen de onzuiverheden (puistjes) naar boven. Dat gebeurt vooral bij crèmes of serums met actieve ingrediënten als vitamine C of A of bij het gebruik van een exfoliant. Deze puistjes en bultjes verdwijnen gelukkig binnen vier weken meestal vanzelf weer.

Wil je advies welke producten bij jouw huid passen? Of twijfel je over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Stuur een berichtje, we helpen je graag!

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 kan ik je helpen?